(Ne)malé radosti 4

napsala - 27.3.18

Od té doby, co jsem zveřejnila poslední (ne)malé radosti, uplynulo už dost času. Během února i března bylo dost dní, kdy mi bylo smutno, stýskalo se mi po domově, neměla jsem na nic chuť a tak jsem trochu zanedbávala i blog. Jak jsem ale psala v minulém článku, situace už se zlepšila, začala jsem pracovat jako dobrovolník v obchodě s dětským zbožím, což mě moc baví, a také jsem začala učit angličtinu po Skypu.

Ještě v  únoru jsme se byli podívat s kamarádkou Markétou a jejím manželem na průvod pořádaný na oslavu začátku čínského nového roku. Přes davy lidí nebylo moc vidět, ale alespoň jedna fotka se vydařila.
V půlce února jsme se přestěhovali do nového bytu. V realitce jsme dostali malou dárkovou taštičku, ve které bylo pár drobností. Ty cedulky byly opravdu vtipné :)
 V novém bytě byla a stále je dost zima, proto jsem si potřebovala pořídit teploučké bačkůrky. Když jsme potkala tyhle s liškou, hned jsem se do nich zamilovala. Na fotce jsou ještě v kombinaci s ježčími ponožkami. Může to být ještě roztomilejší?

Jednou velkou radostí byl určitě pravý britský čaj o páté (Afternoon Tea), na který mě pozvaly kamarádky Markéta a Šárka. Jely jsme na statek kousek za město, kde jsme si dopřály tyhle dobrůtky. Bylo toho tolik, že jsem ještě přivezla domů muži výslužku.

Pořídila jsem si taky nový hrníček, který plně nahradil můj milovaný hrnek se sovičkou, který jsem nechala v Pardubicích.
Ale skutečné kouzlo hrníčku se ukázalo až jedno ráno, kdy na něj začalo oknem svítit slunce. Uááá, jednorožčí magie!
A samozřejmě velkou radostí je pomalu přicházející jaro a rašící kytičky! Budu se snažit brzy přidat fotky z uplynulého víkendu, který byl krásný a slunečný.

Co dělalo radost vám v únoru a březnu? Jaký je váš oblíbený hrníček? A jaké bačkory?






Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. Tady to na jaro ještě nějakou chvíli nevypadá :( Už jsem letmo zahlédla kvést krokusky a sněženky, ale začátkem týdne se hodně ochladilo a dokonce tu chvíli poletoval sníh. Alespoň ten posun času způsobil, že je déle světlo, to mi je hnedka lépe.
    Liščí bačkorky jsou nejroztomilejší! :) Už několik let říkám, že si musím také nějaké koupit, ať nechodím v crocsách (ne, nelíbí se mi, ale je to nejlevnější :D ).
    Moje nejoblíbenější hrnky jsou s motivem levandule ♥ Ty dortíky vypadají zcela božsky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nemalé radůstky! ♥ Ty liščí bačkory jsou nádherné!
    Můj oblíbený hrneček... no, doma mám jeden se sovičkou. U Modrého mám zase velký hrnek, z toho strašně ráda piju, protože je takový bezedný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě teď dělá radost každá volná chvíle, kdy můžu číst, spát a čerpat energii ze sluníčka. Tááák moc už chci mít školu z krku a moc si užívat volný čas. Nejvíc se těším, až se bez výčitek pustím do předělávání zahrádky. Napřed je na pořadu dne výběr pro želvičku, tak jsem na to zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten hrníček je parádní! A taková hostina při čaji... to bych teda nezvládla. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Bačkůrky a ponožky jsou moc hezké, stejně jako hrneček. :-)
    Bačkůrky doma nevedu, máme teplo.
    Hrneček mám nejraději sněhulákový. :-)

    OdpovědětVymazat