(Ne)malé radosti 10

napsala - 16.7.18

Minulý týden sice špatně začínal, ale skončil víc než dobře. Nejlepší věcí je samozřejmě to, že se mi podařilo získat práci. Ale sešly se i další pěkné zážitky, které bych s vámi chtěla sdílet.

Pondělí 9.7.

Konečně mi přišel dopis od mé nejlepší kamarádky z České republiky! To byla opravdu radost, protože jsem se už trochu bála, že se někde na cestě ztratil.
Na zahradě nám už dlouho rostla vysoká rostlina, na které se teď objevily krásné květy. Pokud se nemýlím, měla by to být vrbovka chlupatá (Epilobium hirsutum).


Úterý 10.7.
Pozvali mě na pracovní pohovor! Už jsem v to vůbec nedoufala, protože mi napsali, že můj překlad do slovenštiny, který jsem psala na prvním pohovoru, nebyl dost dobrý. Pak mi ale volali, že se spletli. 


Středa 11.7.
Získala jsem práci! Ještě pořád tomu nemůžu uvěřit! Byla jsme na pracovním pohovoru a potom mi hned volali, že mě chtějí. Konečně úspěch!

Koupila jsme si tyhle dvě šílené izolepy s papouškem a tukanem.  Na léto se můžou hodit! ;) Už se těším, jak si s nimi vyzdobím diář nebo příští dopis kamarádce.

Čtvrtek 12.7.
Večer jsme si s mým milým vyšli na procházku, protože se konečně na chvíli ukázalo slunce. Vzala jsem si sebou foťák, ale pak jsem zjistila, že jsem do něj zapomněla dát kartu :D. Tak jsme se kolem sebe dívali jen očima a bylo nám krásně.

Kytička, kterou jsem dostala od svého milého muže. Pokusila jsem se ji určit, měl by to být hvozdík kartouzek. 

Pátek 13.7.
Vyšla jsem si na procházku a tentokrát se mi podařilo vzít foťák i s kartou! V okolí našeho domu je všechno krásně rozkvetlé, našla jsem spoustu fotogenických zákoutí a celkově mi ta krátká procházka zvedla náladu. Někdy stačí tak málo!

Sobota 14.7.
Dopoledne jsme vyrazili do Sunderlandu, kde probíhal závod vysokých lodí (Tall Ships Race). Bylo tu možné vidět  přes 50 lodí z celého světa, historické i moderní. Nejdřív jsme si mohli lodě prohlédnout zblízka, protože kotvily v přístavu, ale kolem jedné hodiny začaly postupně vyplouvat na moře, aby se přichystaly k závodu. Největší lodí byla ruská plachetnice Mir, jejíž hlavní stěžen měří 52 metrů. Bylo krásné počasí, ale slunce pražilo trochu moc.


Museli jsme odejít kolem čtvrté hodiny, abychom stihli prohlídku bytu v úplně jiné části města. Byt se nám moc líbil, tak snad se nám podaří zařídit stěhování a vše půjde hladce. Mám z toho velkou radost, protože v současném bytě je hodně věcí, které mi vadí. 

Neděle 15.7.
Protože se můj milý včera spálil na slunci, zůstali jsme dnes raději doma a odpočívali jsme. Včerejší den nás inspiroval k tomu, abychom si pustili druhý díl Pirátů z Karibiku, který můj milý ještě neviděl.

V neděli je potřeba dát si nohy nahoru!

Jaký byl váš týden? Co vám udělalo radost?


Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. nádherný blog i článek, který mi udělal radost !!!! :) Dík za koment na mým blogu ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já také rád dostávám dopis. Vždyčky je to krásný pocit, když na mne ze schránky vypasne obálka.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou moc pěkné, blahopřeju k práci a ty izolepy jsou moc roztomilé:D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, hlavně Sunderland - hned bych si dala říct, jít se podívat na loďky! A ještě jednou gratuluji k práci. Snad už bude dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jednou velká gratulace k práci! :)

    Ty izolepy jsou úžasný! :D Jak to vlastně jde s journalingem, nepřestalo tě to bavit? :D

    A fotka se čmelákem je parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! S diářem pokračuju, možná ho někdy zmíním v nějakém článku, i když moje výtvarné snahy nejsou zatím nic moc :D

      Vymazat
  6. Měla jsi krásně barevný týden a jsi jako moje dcera, ta si v hodně barevných izolepách libuje.
    Krásný víkend bez spáleného těla, no a gratuluji k práci.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný blog. =) Gratuluji k práci. Ty izolepy jsou boží =D

    OdpovědětVymazat
  8. Ty washi pásky jsou skvělé. ♥ S posíláním pohledů nebo dopisů ze Spojeného království mám několik nemilých zkušeností. :D Když jsem tam v červnu 2017 byla, poslala jsem pohled domů a Modrému. Dorazil někdy v srpnu. :D

    Nohy nahoru, tak se mi to líbí. My teď s Modrým koukáme na Pána prstenů, vždycky tak po 30 minutách, takže nám to vydrží na dlouho. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Karta ve foťáku... To znám většinou jí zapomenu v počítači a to jsem pak opravdu naštvaná. :D (Možná by to chtělo koupit ještě jednu a vzájemně je střídat. Jestli se k tomu někdy dostanu, nevím. :D
    Jinak, gratuluji k té práci! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k získání práce :)
    Ta levandule je nádherná, zbožňuju ji :)

    OdpovědětVymazat
  11. Asi to bude opravdu hvozdík kartouzek, je moc krásný.
    Ale i ostatní kytičky jsou krásné, taky miluju, když všechno kvete, i když letos spíš odkvétá nebývalým fofrem.
    A moře je nádherné a lodi s tou bílou barvou na pozadí mořské modři, to je fakt pohádka.
    Jsem ráda, že se ti tam líbí, a gratuluji k práci!

    OdpovědětVymazat
  12. Your blog is great. I read a lot of interesting things from it. Thank you very much for sharing. Hope you will update more news in the future.
    fnaf 4
    games for kids

    OdpovědětVymazat