Projekt 365 dní - 1.týden

napsala - 11.1.21

Mám za sebou první týden výzvy 365. Musím říct, že mě to zatím dost baví, i když ne s každou fotkou jsem spokojená a někdy jsem přeci jen měla problém vymyslet, co budu ten den fotit. Ale je to moc fajn, cítím, že si víc všímám věcí kolem sebe, více se rozhlížím po něčem zajímavém a očekávám, co pěkného mi ten den přijde do cesty.

Pondělí 4.1.
První pracovní den jsem měla pomalý start. Venku  bylo šedivo a mlhavo, takže nebylo moc příležitostí pro fotografování. Ale i takové počasí má své kouzlo.

 Přidávám ještě Froda s přimáčklou hlavou.

Úterý 5.1.
Protože jsem už byla unavená z šedého počasí, snažila jsem se hledat nějaké barvy.  Dnes mi udělalo radost to, že jsem si stihla zacvičit ranní jógu ještě před snídaní a že můj muž večer upekl granolu.

Středa 6.1.
Dopoledne jsem musela jít na úřad a k lékaři, naštěstí to vše proběhlo rychle a bez problémů. A začalo sněžit! Zničehonic začalo chumelit, až bylo za chvíli všude bílo.

Čtvrtek 7.1.
Čekala jsem, že sníh hned odtaje, ale když jsem se podívala ráno z okna, bylo všude bílo. Stromy byly celé obalené sněhem jako v zimní pohádce.

Pátek 8.1.
Měla jsem dost práce, takže se setmělo dřív, než jsem dokázala vymyslet nějakou zajímavou fotku.  Zkusila jsem tedy aspoň zachytit odrazy světýlek v našem okně.


Sobota 9.1.
Dnes jsem byla celý den nějak unavená. Takže ani dnešní fotka není příliš originální, Froda s plyšáky jste už viděli, ale mně se to ještě neokoukalo :D.

 
Vyšli jsme si na krátkou procházku, na které mě potěšila krásná obloha.

Neděle 10.1.
Na dopolední procházce s Frodem jsem před domem narazila na kvetoucí keř. Netušíte někdo, co to může být? 

Radost mi udělalo Dračí doupě, které jsme hráli s přáteli online. Na konci dobrodružství jsme objevili hrobku s poklady, moje hobitka získala elfský prsten :D. 

Fotky zvěřejňuji každý den na web 365project.org a taky na svůj Instagram

Jaký byl váš první lednový týden? Co vám udělalo radost? Nasněžilo u vás?
Ať vás každý den potká něco, co vám vykouzlí úsměv na tváři!


Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. U nás v Brně sněží právě teď! :D

    První lednový týden byl vcelku fajn, takový pomalý rozjezd po dlouhém volnu... A o víkendu jsme se podívali do Orlických hor, ta spousta sněhu tam mi udělala velkou radost! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Orlické hory jsou od nás blízko! Vždycky tam jezdíme na chatu s kamarády na jaře a na podzim, jen teď už jsme dlouho nejeli.

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí čtvrtek. Má náramnou atmosféru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, i mně se čtvrtek líbí. Přitom jsem to vyfotila, když jsem se po ránu vyklonila z okna :D. Někdy jsou takové momentky nejlepší.

      Vymazat
  3. Frodo je moc pěkný pejsek. A je prima, že pořád nacházíš zajímavosti, které stojí za to zdokumentovat, jak fotograficky, tak slovem. Mně připadá, že ty zimy jsou snad horší a horší (i když leden už i trochu prokoukl, ve smyslu, slunečno a modro). Líbí se mi ta zasněžená fotka se stopama.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tě obdivuji za výdrž. Jsou dny, kdy bych neměla náladu. Udělat fotku ještě ano, to zabere chviličku, ale někdo musí pak ještě nahrát obsah na sociální sítě a vymyslet popisky. Takže klobouk dolů za každý úspěšně dokončený týden.

    Nejvíce se mi líbí stopy ve sněhu, ta je moc hezká. :)

    OdpovědětVymazat